En ole enää sama

Tajusin juuri äsken olevani täysin eri ihminen kuin viimeiset ”työvuodet” sitten. Muutos elämässä on ollut jatkuvaa jo kauan – ja ei tunnu pysähtyvän.

Olen jo poissa siitä maailmasta joka myy, kauppaa, ostaa ja kuluttaa. Ei vaan enää kiinnosta. Siksi tämäkin blogi alkaa muistuttaa enemmän … blogia, julkista päiväkirjaa.

Ajatukset ovat yhä enemmän sivussa tästä rahakeskeisestä maailmastamme. Juttelin juuri pari tuntia toisen ”veljeni” kanssa, ja saimme vahvistuksen sille, että emme onneksi ole yksin. Todellista yhteisöllisyyttä.

Törmäsin TS Extran kautta tähän sivustoon. Se kertoo pariskunnasta, jotka elävät täysin ilman rahaa, mm. opettaen, kouluttaen lapsia ja aikuisia. Berliinissä, missä nyt juuri asuvat, saa ravintoloista ylijäämiä syödäkseen enemmän kuin pystyy. Naapureille pitää lahjoittaa ruokaa. Yksi tapa elää tuokin. Kiertävät tätä palloa liftaten, ystävystyen ihmisten kanssa. Tästä ”note to self”, kokeile joskus Vipassanaa.

Nyt emme mieti Piuskin kera muuta, kuin sitä ”torppaa”, jossa oppia kasvattamaan ruokaa ja kiikkumaan tuolissa. Sitä odotellessa.

Pikku Apuri

About these ads

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s