Seven year itch – elämänmuutos seitsemän vuoden sykleissä

Omaan elämääni tuntuu sopivan tuo englanninkielinen sanonta. Onneksi työhön ja asumiseen, sillä avioliittoni ei ”itchejä” kaipaa.

Olin 90-luvulla kuusi vuotta Novosysin palveluksessa. (Välissä vähän copywritingia Kuulalaakerissa). Sen jälkeen kuusi vuotta GoodMoodissa. Sen jälkeen kuusi vuotta Viidakkorummussa, tehden asiakkaille digimarkkinointia. Nyt kääntyy uusi lehti – taas seitsemäntenä vuotena.

TYÖ

Työlistani kärkeen nousee uusien palveluiden ideoiminen, dokumentointi ja tekeminen. Ja samalla oma firmani, Pikku Apuri, nousee tukifirmasta pääasiaksi Viidakkorummun rinnalle. Toki me Viidakkorummussa siis edelleen teemme tilaustöitä verkkoon.

Töiden hinnoitteluun tulee myös suuria muutoksia. Tästä lähtien teemme mm. ”hyvää tekeville”, kestävän kehityksen yhdistyksille ja yrityksille työtä edukkaammin kuin muille. Eli alehintaan, joskus jopa ilmaiseksi. Haluan tukea uutta, terveempää liiketoimintaa omalla työlläni. Jos sydän sitä huutaa, mitään ei voi.

ASUMINEN

Samaan syssyyn alkaa muukin muutos. Halkaisemme loft-asumisen Aurajokirannassa kahtia. Etsimme (luultavasti läheltä, Majakkarannasta) itsellemme edukkaamman kaupunkikaksion ja satsaamme kunnolliseen maaseutuasuntoon toisen puolen. Jos siis etsit hienoa loft-kämppää Aurajokirannasta, täällä olisi.

Kaksi elämää + kolmas Thaimaassa lomaillessa.

Elämä on ihanaa, jos sen oikein oivaltaa!

Pikku Apuri

About these ads

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s