Tekstiä ja nettiä

MAINOSKIRJOITUKSET:

Saat Pikku Apurilta mainoskirjoituksia kaikkiin medioihin. Olen tehnyt 15 vuotta tekstejä sekä käsikirjoituksia radio-, tv-mainoksiin, verkkosivuihin ja painettuihin tuotteisiin niin yksityisyrityksille kuin suuryhtiöillekin.

VERKKOTUOTANNOT:

TARJOUSKONE

Tarjouskone on verkkosivu, jonka idea on levittää yrittäjän itse tekemiä tarjouksia asiakkaiden ja halukkaiden sähköposteihin sekä Facebook-seinille.

  1. Sivujen ylläpito varmuuskopioinnilla 10€/kk
  2. Helppo päivittää tietoja ja julkaista itse mainoksia
  3. Tuote tehdään ns. open source -järjestelmällä (WordPress), jolloin saat ketä vaan kehittämään ja muokkaamaan sivuasi jatkossa.

Tarjouskonesivusto on siis suunniteltu ja luotu auttamaan yrittäjiä omassa markkinoinnissaan.

Sivusto perustuu siihen, että yrittäjä julkaisee säännöllisesti tarjouksia, ja kävijät voivat tilata ne automaattisesti sähköpostiinsa. Lisäksi jokaista tarjousta voi suositella ystävilleen Facebookkiin, sähköpostiin, jne.

Lisäksi Osulaan tekemäsi mainokset saadaan upotettua sivuillesi kauppaa tuomaan!

Eli pistetään tieto kulkemaan ihmisille, niin heidän ei tarvitse tulla nettisivulle katsomaan, josko sinne olisi tullut jotain uutta. Lisäksi ko. sivusto toimii suoraan mm. iPadissa ”lehtenä”.

Hinta alk. 590€ + alv.

PERUSSIVUSTO

Perussivusto riittää nykyään monelle. Kunhan se näytää hyvältä kaikissa mahdollisissa vekottimissa. Arkipelagian sivusto on sellainen. Senkin tekee nopeasti ja se sisältää kaikki yrityksille, yhdistyksille ja seuroille sopivat peruspalvelut.

Hinta alk. 490€+alv.

OSULAN YRITYSKORTTI (se halpa vaihtoehto)

Jos tulet mukaamme Osulaan, saat 99€-199€:lla paitsi koko vuoden mainokset, työpaikkailmoitukset, niin myös ns. yrityskortin.

Siinä on yhdellä sivulla kaikki tärkeä informaatio (esimerkkikuvasta tosin puuttuu vielä se teksti, jossa kerrotaan mitä yritys tekee): yhteystiedot, kartta, kuva ja yrityksen ydinteksti. Lisäksi yrityskortin alaosasta asiakas näkee kaiken yrityksen Osulamainonnan, siistissä rivissä.

Ota yhteyttä jos jokin palveluistamme kiinnostaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s